“Përtej Tregimit” vjen në televizionin Kanal 10 me moderatoren Valentina Ahmeti (VIDEO)

E Marte  29 Shtator 2020 13:32 |
“Përtej Tregimit” vjen në televizionin Kanal 10 me moderatoren Valentina Ahmeti (VIDEO)

Skemës programore të televizionit Kanal10 këtë javë i është shtuar emisioni
“Përtej Tregimit” me autore Valentina Ahmeti.

Ai do të transmetohet të shtunën prej orës 20:10. Në të do të rrëfehen detaje interesante nga personazhë të njohur, që nuk janë thënë deri më tani.

Këtë të shtunë mysafir në “Përtej Tregimit”, do të rrëfejë ngjarje interesante nga jeta dhe profesioni i tij, infektologu dhe profesori universitar Sali Ahmeti. /Portali.info/