Pjata dekorative me lloje të ndryshme në ‘Madame Coco’ (FOTO)

E Enjte  13 Gusht 2020 11:16 |
Pjata dekorative me lloje të ndryshme në ‘Madame Coco’ (FOTO)

Rolë të veçantë gjatë servisimit të ushqimit luan edhe pjata.

Pjata dekorative dhe me lloje të ndryshme mund ti gjeni në dyqanin ‘Madame Coco’, shkruan Portali.info.

Mos e humbisni ofertën, shko zgjedhe pjatën me dizajnin tuaj të preferuar në këtë dyqan në Albi Mall.

Të gjitha këto produkte dhe shumë të tjera, mund t’i gjeni në dyqanet e ‘Madame Coco’ apo t’i porositni online në faqen zyrtare./PORTALI.info/

Më shumë rreth