Presidentja Osmani e dorëzon flamurin për ekipin olimpik

E Premte  28 Janar 2022 13:10 |
Presidentja Osmani e dorëzon flamurin për ekipin olimpik

Presidentja, Vjosa Osmani, ua ka dorëzuar flamurin ekipit olimpik të Kosovës.

Osmani ka tha për Kosovën këta sportistë janë ambasadorët më të mirë, pasi ata po e ngritin flamurin edhe në ato shtete që ende nuk na kanë njohur.

“Është një sukses i rëndësishëm sepse sportistët tanë po vazhdojnë të jenë ambasadorët tanë më të mirë edhe në shtetet që nuk na kanë njohur po vazhdojmë ta ngritin flamurin”, tha presidentja, njofton Klankosova.tv.

Skitarët Kiana Kryeziu e Albin Tahiri këtë vit udhëheqin ekipin olimpik të Kosovës dhe marrin pjesë në Lojërat Olimpike Dimërore “Pekini 2022”.

Më shumë rreth