Ruani ushqimet e freskëta me produktet nga plastika që ofron ‘Madame Coco’ (FOTO)

E Enjte  09 Korrik 2020 22:03 |
Ruani ushqimet e freskëta me produktet nga plastika që ofron ‘Madame Coco’ (FOTO)

Në sezonën të verës kur temperaturat janë shumë të larta, është shumë e rëndesishme që ushqimin ta mbani të freksët.

Me poroduktet që ofron ‘Madame Coco’ ju mund ta ruani ushqimin e freskët dhe të organizuar me produkte të plastikes, shkruan Portali.info.

Produktet mund t’i blini në pikat shitëse të ‘Madame Coco’ në Albi Mall dhe në Galeria Shopping Mall, apo edhe t’i porositni online në faqen zyrtare./PORTALI.info/

Më shumë rreth