Set çarçafësh të përshtatshëm për një dhomë elegante, tani mund ti gjeni në ‘Madame Coco’ (FOTO)

E Mërkure  30 Shtator 2020 09:57 |
Set çarçafësh të përshtatshëm për një dhomë elegante, tani mund ti gjeni në ‘Madame Coco’ (FOTO)

Që të keni sa më shumë rahati dhe elegancë në dhomën e gjumit, ‘Madame Coco’ ju ofron set qarqafësh nga materiali i cili nuk djersitet për shkak të përshkueshmërisë së tyre të ajrit.

Këtë set të çarçafëve mund ta gjeni në dyqanin ‘Madame Coco’ në Albi Mall.

Mund të bëni edhe porosi online dhe porosia do të ju arrijë në shtëpinë tuaj mbrenda 48 ore./PORTALI.info/