Shakaja e Richard Grenell bëhet realitet!

E Hëne  28 Shtator 2020 11:15 |
Shakaja e Richard Grenell bëhet realitet!

Nisi si një “shaka” e emisarit amerikan Richard Grenell për emërimin e liqenit të Ujmanit në “liqeni Trump” kur pala kosovare dhe serbe nuk po pajtoheshin.

Por si “shaka” nuk e mori kryeministri Avdullah Hoti.


 Pas postimit në facebook ditë më parë edhe sot gjatë konferencës për media, Kryeministri Hoti e ka mbrojtur idenë e ndryshimit të emrit të liqenit të Ujamanit për sic është shprehur, “respekt” ndaj Presidentit të Shteteve të bashkuara të Amerikës.

Shikoni videon e mëposhtme! 

Më shumë rreth