Suhareka vazhdon mirëmbajtjen e hapësirave të gjelbërta edhe pas pandemisë (FOTO)

E Marte  02 Qershor 2020 16:30 |
Suhareka vazhdon mirëmbajtjen e hapësirave të gjelbërta edhe pas pandemisë (FOTO)

Komuna e Suharekës është një ndër komunat e cila kujdeset më së shumti për mirëmbajtjen e hapësirave të gjelbërta të qytetit.

“Qyteti i pastër dhe me hapësira të gjelbërta është synimi ynë”, ka shkruar në Facebook kryetari i kësaj komune, Bali Muharremaj, përcjell Portali.info.

Ndër të tjerash, ai ka thënë se po punohet çdo ditë për të arritur synimet e komunës. /PORTALI.info