“Ta kemi ble një banesë”, Vullnet Sefaja, dhe Halil Kastrati i japin lajmin e madh familjes Sherifi nga Mitrovica (VIDEO)

E Premte  28 Janar 2022 21:05 |
“Ta kemi ble një banesë”, Vullnet Sefaja, dhe Halil Kastrati i japin lajmin e madh familjes Sherifi nga Mitrovica (VIDEO)

Familja e Nasre Sherifit nga Mitrovica nga tani e tutje nuk do të ketë më brengë strehimin.

Kjo pasi Shoqata ‘Jetimat e Ballkanit’, dhe donatorët e saj, ia ka blerë një banesë familjes Sherifi e cila jetonte në kushte tejet të vështira, dhe pa kul të tyre mbi kokë.

Lajmin për blerjen e banesës ia kumtuan Humanisiti Halil Kastrati, si dhe donatori i rregullt i ‘Jetimave të Ballkanit, Vullnet Sefaja, i cili është edhe mysafir në emisionin ‘E Premtja me Halilin’, që transmetohet në Kanal10./