Vazhdon projekti i kyçjeve indivduale në ujësjellës në fshatin Vilanc

E Marte  02 Qershor 2020 16:51 |
Vazhdon projekti i kyçjeve indivduale në ujësjellës në fshatin Vilanc

Projekti i kyçjeve individuale është duke vazhduar në fashatin Vilac,shkruan Portali.info.

Këtë e ka bërë të ditur Kryetari i Komunës së Vushtrrisë,Xhafer Tahiri përmes një postimi në Facebook,ku njoftoi se projekti i kyçjeve indivduale në ujësjellës po vazhdon në fshatin Vilanc, dhe se qytetarët me padurim po e presim ujin.