Vazhdon zbritja e çarçafëve dyshe në 'Madame Coco'

E Diel  10 Maj 2020 13:52 |
Vazhdon zbritja e çarçafëve dyshe në 'Madame Coco'

Vazhdon zbritja e madhe në dyqanin Madame Coco.

Materiali i këtyre çarçafëve është 100% nga pambuku dhe mund ti gjeni me një super zbritje 50% + 20%+ 20%, transmenton Portali.info.

Përveq materialit shume kualitativ, tek Madame Coco mund të gjeni llojlloshmjëri të dizajnëve të këtyre çarçafëve./PORTALI.info/

Më shumë rreth