Zbritje 70% në kornizat në mbajtëset për qiri nga qelqi në 'Madame Coco' (FOTO)

E Marte  12 Maj 2020 16:42 |
Zbritje 70% në kornizat në mbajtëset për qiri nga qelqi në 'Madame Coco' (FOTO)

Ofertat janë duke vazhduar edhe gjatë muajit të Ramazanit në ‘Madame Coco Kosova’.

Rrini në shtëpi dhe zbukuroni tryezat tuaja me mbajtëset për qiri nga qelqi të 'Madame Cocos', të cilat janë në zbritje 70%, transmeton PORTALI.info.

Porositni tani dhe porosia ju vjen brenda 48 orëve në shtëpi./PORTALI.info

Më shumë rreth