Zbritje deri në 70% në produkte për organizim të rrobave në 'Madame Coco' (FOTO)

E Marte  12 Maj 2020 16:28 |
Zbritje deri në 70% në produkte për organizim të rrobave në 'Madame Coco' (FOTO)

Ofertat janë duke vazhduar edhe gjatë muajit të Ramazanit në ‘Madame Coco Kosova’.

Rrini në shtëpi dhe organizoni rrobat sezonale me produktet e Madame Coco, të cilat janë në zbritje 70%, transmeton PORTALI.info.

Porositni tani, dhe porosia ju vjen brenda 48 orëve në shtëpi./PORTALI.info

 

Më shumë rreth