Zbritje e madhe në 'Madame Coco', përfitoni nga oferta e Bajramit (FOTO)

E Diel  24 Maj 2020 21:59 |
Zbritje e madhe në 'Madame Coco', përfitoni nga oferta e Bajramit (FOTO)

Kësaj radhe me zbritje maksimale mund ti gjeni tepihët me ngjyra dhe dizajnë të ndryshme në 'Madame Coco'

Për nder të festës së Bajramit, do te mund ti blini tepihët me zbritje 50%+20%+20%.

Porositni online dhe porosia ju arrin brenda 48 orëve brenda Kosovës. /PORTALI.info/

Më shumë rreth