Zemaj për moslejimin e Kurtit për kandidim: Vendimet duhet të respektohen

E Enjte  28 Janar 2021 21:47 |
Zemaj për moslejimin e Kurtit për kandidim: Vendimet duhet të respektohen

Në një intervistë në emisionin ‘Prime Time’, Armend Zemaj ka folur rreth moslejimit të Kurtit për kandidim duke thënë se vendimet duhet te respektohen, ngase kur rrëzohet një qeveri me qenë edhe më e mira edhe më e keqe dikujt do ti mbet hatri.

“Ka interpretime të ndryshme për sondazhe. Ka shumë kërkesa për antarsim, dhe ky është një justifikim që Ldk do të jetë ndër subjektet e para.

Kur rrëzohet një qeveri me qenë edhe më e mira edhe më e keqe dikujt do ti mbet hatri”, ka thënë ai, transmeton PORTALI.info

Më shumë rreth