Aktorja e njohur shpërndan videon dhe tregon si po i bien flokët nga Covid-19

E Marte  11 Gusht 2020 08:29 |
Aktorja e njohur shpërndan videon dhe tregon si po i bien flokët nga Covid-19

Aktorja amerikane Alyssa Milano ka treguar përmes një video në rrjetet sociale se pas shërimit nga Covid-19, asaj kanë filluar t’i bien shumë flokët.

Simptomat e para të koronavirusit Alyssa i ka pasur që në muajin prill. Tek njerëzit që kanë përjetuar simptoma afatgjata të COVID-19, humbja e flokëve është një efekt anësor i virusit, sipas studimeve të fundit.

Në fund të videos aktorja 47-vjeçare është shprehur: Vendosni atë maskë të mallkuar!

Ekspertët thonë se shumica e pacientëve që kanë kaluar COVID-19, po vuajnë effluvium telogjen (TE), një gjendje e përkohshme që përfshin rënien e flokëve, të shkaktuar nga stresi fizik ose emocional, ethe të larta, sëmundje ose humbje peshe mbi 9 kg, sipas WebMD.

Më shumë rreth