Arrestohet Atdheu i “Për’puthen”?

E Marte  13 Prill 2021 18:37 |
Arrestohet Atdheu i “Për’puthen”?

Atdheu i “Për’puthen” nuk i ka shpëtuar Policisë.

Në disa media ka qarkulluar imazhe në të cilën vërehet arrestimi i konkurrentit.

Aty vërehet që ai është arrestuar dhe besohet se është shoqëruar në komisariat.

Se si qëndron e vërteta, duhet të presim deri të ketë ndonjë reagim nga vet ai.

 

Më shumë rreth