Bearti zbulon një sekret nga jeta e tij dhe ka të bëjë me Tean

E Mërkure  07 Prill 2021 23:16 |
Bearti zbulon një sekret nga jeta e tij dhe ka të bëjë me Tean

Dyshja nuk ka shumë ditë që i dhanë fund lidhjes së tyre romantike.

 
Dhe, Bearti së fundi është pyetur nga ndjekësit se cila ka qenë romanca e tij më e gjatë.

Bearti tregoi se lidhja e fundit ka qenë më e gjatë deri më tani në jetën e tij dhe sigurisht se ishte kjo me Tean.

Ndryshe, Bearti u nda nga Tea duke mos zbuluar arsyet megjithatë dyshja kishin disa replika me njëri-tjetrin.

Së fundi, ishte Tea ajo e cila iu drejtua Beartit të vazhdon jetën e tij dhe të harroi se çka ka ndodhur.

Më shumë rreth