Demi Rose del vetëm në bikine (FOTO)

E Shtune  07 Mars 2020 19:54 |
Demi Rose del vetëm në bikine (FOTO)

Fotot me bikine nuk u ndal asnjëherë.

Demi Rose edhe kësaj radhe ka hedhur një fotografi shumë të ‘zjarrtë’ në Instagram.

Në foto ajo shihet se doli me të brendshme dhe edhe njëherë dukej fort bombastike.

Më shumë rreth