Genc Prelvukaj, Blasta dhe Graniti e ‘Kallen’ në këngën e re (VIDEO)

E Enjte  23 Qershor 2022 18:17 |
Genc Prelvukaj, Blasta dhe Graniti e ‘Kallen’ në këngën e re (VIDEO)

Më në fund u lansua bashkëpunimi muzikor nga Genc Prelvukaj, Blasta dhe Graniti.

“Kalle” mban titullin kënga e cila u shkrua nga të dy artistët së bashku, Genci dhe Blasta, ndërsa për videoklipin e këngës është përkujdesur Black Fish.

 

Kënga është lansuar në Youtube dhe të plotë mund ta dëgjoni më poshtë. 

Më shumë rreth