Geta Beqa i nënshtrohet testit për COVID-19, zbulon rezultatin (FOTO)

E Premte  31 Korrik 2020 10:07 |
Geta Beqa i nënshtrohet testit për COVID-19, zbulon rezultatin (FOTO)

Kampionja botërore në ‘World well fitnnes’ i është nënshtruar testit për COVID.

Geta Beqa është mjaft e ndjekur në rrjete sociale për shkak edhe profesionit që kryen, dhe ajo ndan imazhe dhe video të ndryshme të cilat zgjojnë kureshtje tek publiku.

‘Bodybuilderja’, së fundmi ka njoftuar se për shkak të dyshimeve që kishte, i është nënshtruar testeve për koronavirus.

Ajo rezultatet e testeve i publikoi në profilin e saj në Instagram, dhe në bazë asaj që shohim Geta nuk është e infektuar nga COVID-19.

Më shumë rreth