“Hala”, thotë Blero në projektin e ri muzikor

E Enjte  16 Shtator 2021 17:53 |
“Hala”, thotë Blero në projektin e ri muzikor

Këngëtari siç duket ka realizuar projektin e radhës.

 
Blero përmes një postimi në profilin e tij zyrtar në Instagram, ndau një imazh nga klipi.

“Hala”, shkroi në përshkrimin e postimit dhe natyrisht se aludohet për titullin e këngës së re të artistit.

Më shumë rreth