Ish-këngëtarja shqiptare sulmohet gjatë protestave në New York

E Marte  02 Qershor 2020 20:22 |
Ish-këngëtarja shqiptare sulmohet gjatë protestave në New York

Është  larguar prej më shumë se dy dekadash nga Shqipëria, në një periudhë të vështirë si viti 1997, por e mbron gjithmonë me “fanatizëm” vendin.

Ajo ishte vetëm 16 vjeçe kur emigroi jashtë vendit dhe vitet që pasuan i ka kaluar mes Shteteve të Bashkuara dhe Italisë.

Fjala është për Ermona Lekbellon, ish-Miss Durrësi e cila ndonëse jo më aktive në muzikë apo angazhime tjera, vazhdon të tërheqë vëmendjen e publikut.