Jeta dhe veprimtaria e Leze Qenës (VIDEO)

| E Enjte  26 Mars 2020 00:51 |
Jeta dhe veprimtaria e Leze Qenës (VIDEO)

Sot më datë 25 03 2020 ndërroi jetë Leze Qena.

Leze Qena pas sajë la një veprimtari të bujshme.

Më poshtë ndiqni një video të përgatitur nga Portali.info me një përmbledhje të karrierës dhe jetës të së ndjerës Leze Qena. /PORTALI.info/

Më shumë rreth