Jeta dhe Veprmitaria e Adem Mikullovcit (VIDEO)

E Marte  15 Shtator 2020 21:46 |
Jeta dhe Veprmitaria e Adem Mikullovcit (VIDEO)

Adem Mikullovci lindi në Mitrovicë më 30 dhjetor të vitit 1939.

Mikullovci ishte një aktor dhe politikan kosovar.

Ai ishte anëtar i Parlamentit të Republikës së Kosovës.

Si aktor, ai mori pjesë në plejadën e aktorëve të ish-Teatrit Popullor Krahinor të Kosovës (tani Teatri Kombëtar i Kosovës).

Adem Mikullovci bëri një karrierë me 45 role kryesore dhe rreth 70 role në shfaqje teatrale.

Portali.info ka përgatitur një video për jetën dhe veprimtarinë e Adem Mikullovcit./PORTALI.info/

Më shumë rreth