Kida pozon e zhveshur në pjesën e sipërme, gjoksin e mban me duar

E Hëne  28 Shtator 2020 14:17 |
Kida pozon e zhveshur në pjesën e sipërme, gjoksin e mban me duar

Kida i ka hequr të gjitha në pjesën e sipërme për një fotosesion.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Orhidea Latifi-Kida, i ka shpeshtuar kohët e fundit fotosesionet.

Kaq të zhveshur madje nuk e kemi parë asnjëherë. Këngëtarja me ndjekësit i ka ndarë disa foto nga fotosesioni i fundit dhe duket tejet atraktive.

Këngëtarja shihet gjysmë e zhveshur, pasi në pjesën e sipërme i ka hequr pothuajse të gjitha. Për ta ruajtur modestinë gjoksin e ka mbajtur me duar.

Duke pasur parasysh se ndiqet nga një numër i madh i njerëzve, sigurisht se edhe komentet e shumta nuk kanë munguar. 

Më shumë rreth