Kledi iu ‘ankua’ Fifit jashtë dhe ja çka i ndodhi! (VIDEO)

E Enjte  09 Dhjetor 2021 20:10 |
Kledi iu ‘ankua’ Fifit jashtë dhe ja çka i ndodhi! (VIDEO)

Është një ndjenjë e zakonshme t’i shikosh të famshmit që janë bashkëmoshatarët tanë dhe të mos besosh se jemi në të njëjtën moshë me ta.

Zakonisht, arsyeja për këtë është se njerëzit e zakonshëm nuk kanë privilegjin të kenë një ekip stilistësh, kështu që të famshmit përfundojnë duke u dukur shumë më ndryshe se ne.

Por, të famshmit e së njëjtës moshë mund të duken shumë ndryshe nga njëri-tjetri.

Ne përgatitëm foto, krah për krah, të 15 fytyrave të famshme për të krahasuar mënyrën se si ata janë duke u dukur në të njëjtën moshë.

Brad Pitt dhe Dean Norris u lindën më 1963.


Nicole Kidman dhe Matt LeBlanc janë 54-vjeçarë.


Lizzo dhe Vanessa Hudgens u lindën më 1988.


The Weeknd dhe Thomas Brodie-Sangster janë 31-vjeçarë.


Lucy Liu dhe Will Smith janë 53-vjeçarë.


Ken Jeong dhe Paul Rudd janë 52-vjeçarë.


Jeffrey Dean Morgan dhe Halle Berry janë 55-vjeçarë.


Uma Thurman dhe Queen Latifah janë 51-vjeçarë.


Misha Collins dhe Victoria Beckham janë 47-vjeçare.


Benedict Cumberbatch dhe Reese Whitherspoon janë 45-vjeçarë.


Kanye West dhe Sarah Michelle Gellar janë 44-vjeçarë.


James Corden dhe Rachel McAdams janë 43-vjeçarë.


Melissa McCarthy dhe Naomi Campbell janëe 51-vjeçarë.


Meghan Markle dhe Elijah Wood janë 40-vjeçarë.


Angelina Jolie dhe DJ Khaled janë 46-vjeçarë.

Më shumë rreth