Ky është banori i parë që u largua nga “Big Brother VIP” me votat e publikut

E Shtune  16 Tetor 2021 08:26 |
Ky është banori i parë që u largua nga “Big Brother VIP” me votat e publikut

Sonte ka përfunduar votimi.

Gjatë gjithë javës, publiku ka votuar për njërin nga banorët që do largohet nga shtëpia.

Dhe, moderatorja Arbana Osmani sapo ka bërë publike se  Elhaid Cufi   është votuar për tu larguar nga “Big Brother VIP”.

Ndryshe, Sabiani, Beniada, Sheila dhe Ardit Çuni dhe të tjerët do të vazhdojnë qëndrimin në shtëpi.

Më shumë rreth