Ky është reagimi i Trixës pasi Fifi flet në prani të saj për Donaldin

E Marte  21 Qershor 2022 10:29 |
Ky është reagimi i Trixës pasi Fifi flet në prani të saj për Donaldin

Një prej miqësive që vazhdon ende edhe pas përfundimit të reality-show “BBV” është ajo e Fifit dhe Trixës.
Së fundi dyshja janë parë pranë njëra tjetrës në video live në Instagram.

E pyetjet nga ana e ndjekësve ishin të shumta dhe të ndryshme, ku njëra prej tyr ishte në lidhje me tatuazhin që ka bërë Fili me Donaldin.

“Trixa është këtu por unë do flas për këtë punë. E kam Filoqylin këtu dhe filoqyli nuk ka qenë vetëm për mua e Donaldin. Kemi qenë unë dhe disa të tjerë që e duam shiun. Por e kemi bërë vetëm unë e Donaldi. Shoqëria ime me Donaldin vazhdon, edhe me Trixën vazhdon. Unë nuk e kam njohur as Trixën nga Donaldi e as Donaldin nga Trixa. I kam njohur të dy në gjëra të ndryshme”, ishte sqarimi i Fifit.

Më shumë rreth