Me karrierë e pasuri, Bes Kallaku paralajmëron se do të largohet nga Shqipëria

E Enjte  16 Shtator 2021 09:30 |
Me karrierë e pasuri, Bes Kallaku paralajmëron se do të largohet nga Shqipëria

Bes Kallaku thotë se ka menduar seriozisht largimin nga Shqipëria.

‘Dikush që ka një karrierë të konsoliduar mendon largimin nga Shqipëria.

Jo vetëm politikanët, por ndonjëherë edhe njerëzit e vendit tënd të bëjnë të largohesh.

Për mua pasuria ime më e madhe është familja.

E vetmja gjë që do i lej fëmijës tim është emri im i mirë dhe veprat e mia të mira.

E kemi menduar largimin. Shumë trishtim që dikush që ka një karrierë të konsoliduar, të mendosh largimin.

Mbi të gjitha, ndonjëherë të bëjnë njerëzit të lesh vendin tënd. Më ka thënë një prift këtë vend e ka bekuar Zoti, por nuk e do robi’, tha ai gjatë një intervistë për media.

Më shumë rreth