Në përvjetorin e parë të lidhjes, Genta realizon set fotografik me të dashurin

E Shtune  26 Shtator 2020 12:47 |
Në përvjetorin e parë të lidhjes, Genta realizon set fotografik me të dashurin

Genta dhe Husseyin erdhën me set të përbashkët fotografik.

Genta Ismajli dhe Husseyin Usta festojnë përvjetorin e parë të lidhjes së dashurisë, ndërsa realizuan një fotosesion, shkruan PORTALI.info.

Në këto imazhe, çifti shfaqen të lumtur krah njëri-tjetrit, ndërsa i shohim me kostume të ndryshme në çdo fotografi.

Me këtë rast, nuk kanë munguar as dedikimet e dashurisë për njëri-tjetrin. Genta në një foto shkruan “Urime përvjetorin e parë, gjithçka e imja”.

Më shumë rreth