Pa fotoshop e ndërhyrje estetike, motrat Kardashian mezi njihen para famës (FOTO)

E Premte  25 Shtator 2020 23:10 |
Pa fotoshop e ndërhyrje estetike, motrat Kardashian mezi njihen para famës (FOTO)

Motrat Kardashian kanë ndryshuar drastikisht ndër vite.


Kim Kardashian dhe motrat e saj sot janë ndër emrat më të njohur në botën e shoubizit.

Ato sot janë shumë të suksesshme edhe në botën e biznesit, ku pothuajse secila prej tyre ka nga një markë personale.

Sot shquhen për bukurinë e linjat perfekte, por nëse shikohen fotografitë e tyre të mëparshme, vërehet ndryshim i madh në pamjen e tyre.

Këtë gjë e dëshmon edhe një fotografi që Kim e ka opstuar së fundi në Instagram, ku shfaqet krah Khloe, Kendall dhe Kyliet.

Pa fotoshop e ndërhyrje të tjera, ato duken krejtësisht ndryshe, nëse i krahasojmë me fotografitë që janë shkrepur kohën e fundit.

Motrat Kardashian njihen edhe për shoun televiziv “Keeping Up With The Kardashian”, i cili po sjell sezonin e fundit.

 

Më shumë rreth