Pas Fifit edhe Einxhel shpërthen duke qarë: Ngela duke duruar…

E Mërkure  24 Nëntor 2021 17:08 |
Pas Fifit edhe Einxhel shpërthen duke qarë: Ngela duke duruar…

Stafetën për të qarë tashmë e ka Einxhel, pasi kjo e fundit ka shpërthyer në lot.

 
Fifi ishte banorja e cila ka qarë më shumti brenda shtëpisë më së madhe ‘BBV’.

Por, siç duket tashmë radha ka kaluar te Einxhel, pasi ajo ka filluar të mërzitet dhe të qaj. Sipas saj ajo ka presion të madh pasi shumica e banorëve i vërsulen asaj dhe është e vështirë të menaxhohet situata kur je me një personë 24 orë.

Më shumë rreth