Tayna gati për të shkruar një kapitull të ri të karrierës! (FOTO)

E Enjte  09 Korrik 2020 15:24 |
Tayna gati për të shkruar një kapitull të ri të karrierës! (FOTO)

Karriera e Tanya-s, do ketë një kahje të re!

Tayna sapo ka bërë publik lajmin se ajo ka nënshkruar kontatratë me gjigandin e muzikës, Sony Music.

“Jam shumë e lumtur që kam pranuar të punoj me Sony Music. Pas diskutimeve intensive, ne kemi vendosur që së bashku mund të bëjmë hapin tjetër të madh. Kështu që unë do të vazhdoj të zhvillohem artistikisht dhe mund të përqendrohem plotësisht në muzikë”, shkruan ajo në një postim në llogarinë e saj në Instagram.

Më shumë rreth