Teuta Krasniqi zgjedh fjalët më prekëse, rikujton kohët e rinisë në shkrimin për Adem Mikullovcin

E Marte  15 Shtator 2020 22:50 |
Teuta Krasniqi zgjedh fjalët më prekëse, rikujton kohët e rinisë në shkrimin për Adem Mikullovcin

‘Saranda’ kujton ‘Axhën Avni’ me postimin prekës për vdekjen e aktorit.

Edhe aktorja Teuta Krasniqi ka thënë fjalët e saj për vdekjen e Mikullovcit, të cilin ajo e kishte edhe mentor që nga rinia.

Ajo kujton kohë kur kishte filluar të aktronte dhe ishte pikërisht Adem Mikullovci ai që i hapi rrugën për të marrë ndër rolet e para në karrierë.

Teuta ndan rrëfimin nga ai moment, duke e falënderuar atë publikisht.

Ndërsa në vazhdim të shkrimit ajo tregon për momentet e lumtura që gjithmonë ka pasur në praninë e Axhës Adem.

Teuta Krasniqi dhe Adem Mikullovci kanë luajtur bashkë për një kohë të gjatë në serialin shumë të shikuar kosovar, ‘Kafeneja Jonë’.