“Treshe unë ti dhe…”- Jasmina i kërkon llogari Andit

E Premte  26 Shkurt 2021 19:47 |
“Treshe unë ti dhe…”- Jasmina i kërkon llogari Andit

Nuk mungoi afrimiteti mes Sarës dhe Andit në takim, ku ky i fundit e mori vajzën bukuroshe edhe në krah, duke i thënë se po bënte ‘stërvitje’.

Ata zgjodhën natyrën për takimin e tyre dhe Andi i tha Sarës se e pëlqen shumë natyrën.

Sara u përgjigj po ashtu se dhe ajo e pëlqen shumë natyrën, ndërsa Andi bëri komentin: “Unë ti dhe natyra, treshe”.

Kjo gjë nuk kaloi pa u vënë re nga Jasmina, e cila i kërkoi Andit ‘tja shpjegonte pak’.

Debati:

Jasmina: Ma sqaro se nuk e kuptova këtë treshen

Andi: Jemi un Sara dhe natyra, treshe

Jasmina: Pse nuk thua dot un ti dhe natyra?

Andi: Nuk është faji im që ti keqkuptohesh.

Më shumë rreth