Veprimi provokues i Taynas që po çmend të gjithë (VIDEO)

E Premte  28 Janar 2022 17:11 |
Veprimi provokues i Taynas që po çmend të gjithë (VIDEO)

Këngëtarja e njohur Tayna në një koncert të fundit ka bërë një vallëzim shumë provokues.

Gjatë momentit që një fans po e xhironte, ajo e pa dhe e bëri një gjest që po i çmend të gjithë në rrjetet sociale.

Për më shumë, ndiqeni videon.

Më shumë rreth