E jashtëzakonshme, Eda Zeqiri fiton garën e saj në 400 metra not stil i lirë

E Diel  25 Korrik 2021 14:09 |
E jashtëzakonshme, Eda Zeqiri fiton garën e saj në 400 metra not stil i lirë

Notuesja nga Kosova ka arritur një rezultat fantastik.

Eda Zeqiri ka nisur sot garat në Lojërat Olimpike “Tokyo 2020”.

Zeqiri e ka mbyllur garën e parë me kohë 4:38.02, dhe tani mbetet të shihet nga rezultatet e garave të tjera nëse koha e saj është e mjaftueshme për të arritur në finale.

Gjithsesi 16-vjeçarja, ka arritur një sukses mjaft të madh, dhe tani shpresojmë që do arrijë të kualifikohet në finale.

Më shumë rreth