Suedia e nis me gol ndaj Polonisë, shënon Forsberg (VIDEO)

E Mërkure  23 Qershor 2021 18:23 |
Suedia e nis me gol ndaj Polonisë, shënon Forsberg (VIDEO)

Suedia e ka nisur në mënyrën më të mirë duelin ndaj Polonisë. Në minutën e dytë, Emil Forsberg këmbëngul në zonë dhe më pas lëshon një të majtë të saktë që përfundon në cepin e portës.

Më shumë rreth