Apple do të fillojë rihapjen e dyqaneve nga e hëna

E Shtune  13 Qershor 2020 16:18 |
Apple do të fillojë rihapjen e dyqaneve nga e hëna

Apple sapo ka zbuluar planet e saj për rihapjen e të gjitha dyqaneve në Angli dhe Irlandë.

Në një deklaratë të dhënë ekskluzivisht për The Independent, Apple tha: “Jemi të ngazëllyer të fillojmë të mirëpresim vizitorët përsëri në dyqanet tona në Angli dhe Irlandë veriore të hënën”.

Ne kemi humbur klientët tanë dhe mezi presim të ofrojmë mbështetjen tonë. Me shumë punë dhe mësuar nga shtëpia, ne mezi presim të ofrojmë shërbimin dhe mbështetjen që u duhen, pavarësisht nëse marrja e një produkti të ri ose ndihma për atë që ata vetë kanë.

Dyqanet tona të rihapura së fundmi kanë procedura të rëndësishme sigurie përfshirë kontrollet e temperaturës, distancimin social dhe mbulesat e fytyrës për të siguruar që klientët dhe punonjësit të vazhdojnë të qëndrojnë të shëndetshëm.

Megjithëse klientët do të jenë akoma të mirëpritur të zgjedhin dhe blejnë si më parë, theksi kryesor do të jetë në shërbim, me Bar Genius gati për të zgjidhur çështjet me produktet, të ofrojë këshilla dhe më shumë.

Disa klientë mund të kenë rënë jashtë produktit për riparim para goditjes së krizës: ata tani do të jenë në gjendje t’i rikthejnë ato sapo të jenë gati.

Emërimet e Genius Bar janë duke u bërë në dispozicion përmes faqes së internetit të Apple si më parë, por do të ketë sesione që do të detajohen gjithashtu në faqen e internetit të kompanisë.

Me të mbërritur në Dyqanin Apple, klientët do të marrin temperaturën e tyre nga një anëtar i stafit, duke përdorur një termometër pa kontakt. Apple ka thënë se orët e hapjes do të ndryshojnë sipas dyqaneve dhe do të zvogëlohen për të filluar.

Gjatë gjithë kohës, Apple thotë se po ndjek udhëzimet e qeverisë, që do të thotë se dyqanet mund të mbyllen përsëri nëse situata shëndetësore përkeqësohet. Në mënyrë të ngjashme, nëse ndërmjet tani dhe të hënës, udhëzimet qeveritare ndryshojnë, atëherë është e mundur që rihapja të modifikohet gjithashtu.

Dyqanet e Apple tashmë janë rihapur në vende përfshirë Kinë, Tajvan, Hong Kong, Japoni, Australi, SH.B.A., Kanada, Itali, Austri, Zvicër, Gjermani dhe Francë.

Më shumë rreth