Qumështi DRENA e bën ditën tuaj më të bukur (VIDEO)

E Hëne  24 Janar 2022 19:00 |
Qumështi DRENA e bën ditën tuaj më të bukur (VIDEO)

Qumështorja Drena  me produkte 100% të freskëta dhe natyrale, vazhdon të sjellë dritë në çdo shtëpi.

Me produktet bio, nga ferma, Qumështi Drena i ka bërë për vetë familjet kosovare, ti cilat dinë se kujt ti besojnë.

Andaj nëse kërkoni kualitet, dhe freski, Drena është gjithmonë aty për ty!/PORTALI.info/

Më shumë rreth